El cicle de visites guiades a pobles de la Conca d’aquesta tardor ha superat les previsions de participació, ja que més d’un centenar de persones s’han sumat a la proposta gratuïta del Consell Comarcal que han recorregut Rocafort de Queralt, Barberà de la Conca i Blancafort.

La campanya turística de tardor “La Conca, poble a poble” s’ha celebrat del 28 d’octubre a l’11 de novembre i, d’entrada, les visites s’oferien a un màxim de 25 persones, però l’alta demanda va provocar que, en alguna ocasió, els grups creixessin fins a les 40 persones. Per aquest motiu, des del servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà es valora positivament aquesta segona edició de la campanya de tardor. Segons els responsables de les activitats, un dels factors d’èxit de la proposta és que els pobles seleccionats no ofereixen visites comentades i aquest projecte els dóna l’oportunitat de fer-les.

Mireia Bonet, cap del servei de turisme del Consell Comarcal, ha explicat que el públic principalment ve de fora de la comarca, per exemple de Barcelona o Tarragona. La cap de l’àrea de turisme ha assegurat que hi ha la voluntat de continuar amb la campanya “La Conca, poble a poble” per descobrir altres municipis de la comarca. Mireia Bonet també ha posat sobre la taula el fet que els pobles que ja han participat en aquesta campanya puguin seguir oferint visites guiades.

Entrevista a Mireia Bonet, cap del servei de turisme del Consell Comarcal de la Conca: