Concactiva viurà el dijous 30 de novembre la sisena edició del SOM-HI, el col·loqui d’actituds emprenedores de la Conca de Barberà. Enguany la xerrada s’enfoca al màrqueting empresarial, per exemple es parlarà de la necessitat de crear una imatge de marca o de definir el públic objectiu.

La jornada d’aquest 2017 se celebrarà el 30 de novembre a les 6 de la tarda a la seu de Concactiva a Montblanc i comptarà amb la participació de tres empreses del territori: Aromis de la Conca, Tòfona de la Conca i Curculio Nucum. Els representants de les tres empreses exposaran les seves necessitats i inquietuds relacionades amb el màrqueting. En paral·lel, Jéssica Lingan, professora col·laboradora dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC, donarà resposta a les preguntes dels emprenedors del territori.

L’activitat també comptarà amb la xerrada de Jéssica Lignan sobre la transformació digital per millorar l’experiència dels clients. L’activitat, que és oberta a tothom, l’organitza l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, Concactiva i la UOC.