“Molts camins, una meta. Contra les violències masclistes” és el títol de la conferència que se celebrarà el dissabte a les 18.30 h a la sala de les Corts Calanes de Sant Francesc Montblanc com a acte previ a la Cursa de la Dona de Montblanc que enguany s’enfoca a la lluita contra la violència masclista.

La xerrada contra la violència masclista estarà encapçalada per Carla Rigol, psicòloga de dona a l’associació Hèlia, i Mercè Domènech, treballadora social i responsable del SIAD Conca de Barberà. En la ponència es reflexionarà sobre el paper que pot jugar l’esport en la recuperació de la dona.

Aquest acte l’organitza el Club Atlètic Montblanquí el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. La segona edició de la Cursa de la Dona se celebrarà el 19 de novembre i ja va esgotar tots els dorsals una setmana abans de tancar les inscripcions. Tot plegat se celebra en el context del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que es commemora el 25 de novembre.