Les colles de l’Espluga celebraran aquest pròxim dissabte 18 de novembre la 23a edició de les Ovelles Esgarriades que tornarà a congregar més de 350 persones al Pavelló del Casal. La trobada d’amics del municipi enguany està organitzada pel ramat del pastor David Casanovas i comptarà amb la tematització del pavelló, espectacles, actuacions musicals i l’elecció del pastor o pastora del 2018.
 El pavelló, decorat per l’ocasió seguint una temàtica concreta, obrirà les seves portes ben d’hora a les 19.30 h quan s’oferirà un còctel de benvinguda per als primers assistents. A les 21.30 h començarà el sopar i també un seguit
d’espectacles que amenitzaran la nit. Durant el sopar també es sortejaran  productes de tot tipus gràcies a les aportacions d’un centenar d’empreses del territori. Després del sopar, arribarà un dels moments més esperats, l’elecció del pastor o pastora del 2018 que haurà d’organitzar la festa de l’any vinent. Com és tradicional, el relleu de la Ovelles Esgarriades es decidirà amb diverses proves.
La festa continuarà amb el grup de versions Banda de Neon i els Dj’s Aisi Cravid, Albert Fernández i PM_7. El sopar té un preu de 32 euros i l’accés a la festa es podrà fer a partir de la 1 de la matinada per 5 euros, una entrada que inclourà consumició.