(Foto: David Soler)[/caption]

Descarrega’l

El programa Persones que Eduquen del diumenge dia 5 de novembre de 2017, continua posant de manifest l’esforç dels centres educatius de l’Espluga de Francolí per acompanyar tot l’alumnat en el seu procés educatiu i de creixement personal. Aquest diumenge és l’Escola Martí Poch la convidada que es presenta amb l’equip directiu Ester Anglès directora, Glòria Canosa cap d’estudis, Ernestina Vallverdú secretària i ens expliquen com s’organitzen, les directrius del Departament d’Ensenyament, les seves línies de centre, l’avaluació interna i externa del centre que els fa avançar i reflexionar, els projectes que tenen entre mans i què signifiquen per a l’alumnat, la projecció de l’escola cap a fora, ser Escola Verda, la realitat de fer ràdio dins del mateix centre portada pels mateixos alumnes, el projecte d’Escacs amb l’Erasmus +, les noves tecnologies, l’aprenentatge de l’anglès, el treball dels valors i la convivència amb el projecte “Som un equip”… I a la vegada elles conviden la presidenta de l’AMPA Raquel Sánchez i dues alumnes Judit Magriñà i Isona Hernández que ens expliquen en el cas de l’AMPA la seva implicació amb els diversos projectes i com hi col·laboren amb l’arranjament del pati per exemple, amb l’hort, amb els esmorzars saludables, amb la reutilització de llibres de text… i les alumnes que emocionen perquè exposen amb les seves paraules la pròpia visió de com treballen i milloren la lectura i l’escriptura a través d’activitats que els hi agraden molt.