Desenes de persones han penjat cartells a l’Espluga aquest diumenge per reivindicar la llibertat del vicepresident, els consellers cessats i els presidents de l’ANC i Òmnium. Aquesta acció s’ha produït en molts municipis de Catalunya i en el cas de l’Espluga s’hi van sumar més d’una cinquantena de persones.

L’encartellada va empaperar diversos punts del municipi i la reivindicació “llibertat presos polítics” va ser la més repetida. També es van penjar cartells en què individualment es demana l’alliberament d’un dels empresonats utilitzant la imatge de la persona corresponent, assenyalant-ne el nom i el seu càrrec i alhora es remarca que és un pres polític de l’Estat espanyol. Els cartells penjats aquests diumenge estan impresos a una sola tinta, en blanc i negre. 

En l’encartellada també s’hi van sumar diversos regidors del consistori, inclòs l’alcalde de l’Espluga, David Rovira, i membres de les entitats independentistes i del Comitè de Defensa de la República – l’Espluga de Francolí.