Descarrega’t l’informatiu aquí! 

Informatiu cap de setmana on hem començat parlant de que prop d’un centenar de persones van tallar divendres a la tarda la carretera N-240 a l’altura de Montblanc per reclamar l’alliberament del vicepresident de la Generalitat, 7 consellers del govern català i els líders d’Òmnium Cultural i l’ANC.També s’informa de que el Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza, ha anomenat a l’espluguí Ferran Civit en l’exposició dels fets de la querella per rebel·lió que ha presentat contra els membres del Consell Executiu del Govern de la Generalitat i de que la sequera i el fred han propiciat que la temporada de castanyes d’enguany a les Muntanyes de Prades sigui de les pitjors que es recorden en els darrers 50 any. També expliquem que la tercera edició de la Nit del Comerç del Camp de Tarragona va reconèixer la Polleria Antònia de l’Espluga pels 50 anys de vida que celebra enguany i que el convent de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc es convertirà en una hostatgeria.