La Conca de Barberà ha tancat el mes d’octubre amb 42 aturats més respecte el setembre, el que suposa un creixement del 8,59% de l’atur a la comarca.

Com és habitual en aquesta època de l’any, el nombre de persones inscrites a les oficines d’ocupació ha crescut aquest octubre a la Conca registrant un 849 persones aturades. Sarral ha estat el municipi en què ha registrat un creixement més alt, amb 9 persones més sense feina. El segueixen l’Espluga de Francolí amb 7 persones més aturades respecte el mes anterior i Montblanc amb 6. En només tres municipis de la Conca l’atur ha disminuït, és el cas de Blancafort amb quatre persones menys, Barberà de la Conca amb tres persones i Rocafort de Queralt amb 1 persona que ha sortit de les llistes d’aturats.

Pel que fa als altres municipis de la comarca, a Pira l’atur ha crescut aquest octubre amb 5 persones més, mentre que ha Vimbodí i Poblet són 3 més els aturats. Santa Coloma de Queralt, Savallà del Comtat, Solivella, Vallclara i Vilanova de Prades són municipis en què la variació respecte el mes anterior és de 2 persones. Només hi ha un aturat més a Conesa, Les Piles, Pontils i a Senan. A Vallfogona de Riucorb només hi ha una persona aturada i d’aquesta manera manté les dades respecte el setembre. Tampoc ha variat a Forès i Llorac.