L’Escola Martí Poch ha celebrat aquest dimarts la cloenda del mes dedicat a la sardana amb una ballada conjunta de tota la comunitat educativa al pati del centre.

Des de fa 18 anys l’escola espluguina dedica un mes a l’ensenyament de la sardana entre els seus alumnes, una petita formació que acaba amb la celebració d’una ballada conjunta a la pista esportiva del pati.  La iniciativa que va arrancar l’any 1999 amb les sardanes conviu aquests últims anys amb un altre element folklòric, que enguany ha estat el Ball de Bastons de l’Espluga amb motiu del 25è aniversari de la seva recuperació. L’entitat ha donat suport a la iniciativa ensenyant la tècnica als nens i nenes.

D’aquesta manera, aquest dimarts els alumnes de cicle superior han fet una actuació de Ball de Bastons que ha seguit amb el ball de sardanes per part de tota la comunitat de l’Escola Martí Poch. Els escolars han ballat la sardana “SardaBeatles” de Jeroni Velasco i, junt amb els pares i mares, la sardana de Jordi Paulí “Pau per Bòsnia” que ha  servit per tancar l’acte.