Després d’11 anys, aquest octubre el Club Atlètic Espluguí ha renovat la junta en bloc per donar relleu a una nova direcció de l’entitat amb més càrrecs que encapçala Marc Martí. L’antiga junta ja havia anunciat als socis que dimitiria per donar relleu a altres membres del club i ho han fet coincidint amb la celebració de la 40a edició de la Cursa Popular de l’Espluga.

Amb els nous canvis, Marc Martí assumeix la presidència del Club Atlètic Espluguí i Toni Morlans la vicepresidència. Nuri Estadella i Eva Bonet s’incorporen com a secretaria i tresorera, respectivament. Pel que fa a les seccions, Joan Iniesta és el nou responsable de la Secció de Muntanya, mentre que Antoni Fernando seguirà al capdavant de la Secció Excursionista.  Finalment, Cristina Palau i José Ángel Castro seran els responsables de les curses, Manel Álvarez s’encarregarà de la secció de triatló i Gemma Roselló de l’atletisme infantil.

Molts dels membres de la junta sortint ja porten uns 25 anys sent part activa de l’entitat i asseguren que han deixat el club en un bon estat de salut i, veient els membres que han pres el seu relleu, auguren un bon futur per l’atletisme espluguí. Esteve Sabaté, president sortint del CAE, en declaracions a l’EFMR ha felicitat els nous membres de la junta i ha remarcat que els antics responsables estaran a la disposició del club per ajudar-los en el que faci falta.

ÀUDIO: Entrevista a Esteve Sabaté, president sortint del Club Atlètic Espluguí

La nova junta espera donar un nou impuls a l’entitat, per exemple sent més actius a les xarxes socials i fomentant l’aspecte formatiu del club. Pel que fa a la Cursa Popular el nou president va assegurar a l’Infoesport de l’Espluga FM Ràdio que es vol mantenir el nivell dels darrers anys però treballaran en novetats que puguin animar els corredors espluguins. També plantegen incorporar un sistema de lloguer de material per als socis pensant en algunes sortides que celebra el club i alhora consideren que és important potenciar l’apartat d’atletisme infantil perquè podria ser, fins i tot, un reclam perquè els pares també s’apuntin al club.

Escolta l’entrevista al nou president, Marc Martí, a l’Infoesport d’aquest cap de setmana