“Comencem?”, ha repetit en diverses ocasions el protagonista de la primera obra de la cinquena temporada del Casalet Kids. “Sí!”, la resposta ha estat clara, i és que els nens i nenes ja esperaven amb ganes l’inici del cicle de propostes infantils de l’Espluga. Per això, aquest diumenge a la tarda el Teatre Folch i Torres del Casalet ha tornat a fer olor de crispetes i gairebé totes les localitats estaven ocupades.

A les 6 de la tarda l’espectacle “SoliLoqui” ha encetat la nova programació del Casalet Kids congregant més de 160 persones. L’obra,a càrrec de la companyia Katraksa, només ha comptat un actor sobre l’escenari. De la mà del teatre gestual i els sons, el mim ha  transportat els infants a situacions increïbles que han fet esclatar les rialles del públic.

Les propostes del Casalet Kids estan pensades per a un públic familiar i les organitza un col·lectiu de pares i mares del municipi sense ànim de lucre. La programació també compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola. Consulta’n la programació.