L’alcalde de l’Espluga, David Rovira, tancava la porta a trencar el pacte de govern amb el regidor Antonio Vendrell per estar adscrit al consistori per Candidatura de Progrés – PSC. Rovira va assegurar que el grup de CiU no té cap motiu ni ganes de trencar l’actual pacte de govern. Ho va afirmar durant el Ple Municipal d’aquest dimecres en resposta a la petició de Jordi Miró, cap de l’oposició.

De fet, el regidor de Som Espluga, Jordi Miró, ja havia fet pública aquesta demanda durant l’emissió del programa l’Ajuntament a Casa de l’Espluga FM Ràdio considerant que Antonio Vendrell té vincles amb el PSC i aquest partit està avalant l’aplicació de l’article 155 a Catalunya. En l’última intervenció del ple ordinari d’aquest octubre, Miró reproduïa la petició i lamentava les paraules de Vendrell durant el debat municipal a l’EFMR. “El regidor Vendrell va insultar i tractar de forma reprorable al regidor del nostre grup municipal, Josep M. Vidal, i al grup sencer”, lamentava Miró.

ÀUDIO: Jordi Miró va lamentar l’actitud de Vendrell durant el debat a l’EFMR

En el Ple Municipal de l’Espluga la resposta va donar-la l’alcalde de l’Espluga. “Per trencar el pacte han de ser dues parts que ho vulguin i nosaltres no en tenim cap ganes perquè no en tenim cap motiu i perquè, a més a més, hem sigut leials mútuament”, va expressar David Rovira.

ÀUDIO: David Rovira va donar confiança al pacte de govern