La Coral Aprodisca celebrarà aquest diumenge el seu sisè aniversari amb un concert al Teatre del Casal en què hi participaran entitats de cultura popular del municipi. L’entrada serà gratuïta.

La formació musical, dirigida per Josep Maillo, pujarà a l’escenari del Teatre del Casal de l’Espluga a les 18 h i oferirà un repertori amb un pes important de la música tradicional catalana. La Coral d’Aprodisca es va impulsar l’any 2011 també de la mà de l’espluguí Josep Maillo i està formada per una vintena de cantaires.

Maillo ha explicat a l’Espluga FM Ràdio que la formació compta amb un repertori d’unes 60 cançons que els cantaires han pogut memoritzar gràcies a unes partitures adaptades. El director de la coral s’ha mostrat il·lusionat amb la celebració del sisè aniversari de l’agrupació però no ha amagat que se sent dolgut per la coincidència amb dos actes més en el mateix horari.

ÀUDIO: Entrevista a Josep Maillo, director de la Coral d’Aprodisca