Informatiu on destaquem que el temporal de tempesta d’aquest dimecres va provocar una avaria en la xarxa de subministrament elèctric que va deixar sense llum algunes zones de Vimbodí i Poblet. Montblanc està immers, aquests dies, en el festival de Playmòbil, Clickània en una edició que pot batre el rècord de visitants. L’escriptora Carme Martí relata les memòries de dones anònimes que van subsistir durant el pas de la Guerra Civil per la Conca i els anys de dictadura amb esforç i perseverança. La Guía Peñín de los Vinos de España 2018 ha sel·leccionat enguany 63 referències de la Denominació d’Origen Conca de Barberà, 20 d’aquestes entre l’excel·lència de la guia. En cultura destacarem la tercera trobada de vehicles d’emergència, organitzada per l’ADF de l’Espluga i el festival de Plaympobil de Montblanc, Clickània.