El magazín del cap de setmana de la Xarxa de Comunicació, 1món.cat, que s’emet a les televisions locals del país parlarà aquest dissabte de la peça de vídeodansa “X-Trem” enregistrada a l’espai DansAra de Sarral.

En el programa hi participarà la directora del centre, Mei Casabona, juntament amb la cap de comunicació, Marta Arjona, per explicar l’èxit d’aquesta peça de vídeodansa. Les dues han liderat aquest projecte audiovisual que ja ha fet la volta al món participant en nombrosos festivals internacionals. L’entrevista es farà des de la plaça del Blat de Valls amb motiu de la Fira de Santa Úrsula i el periodista espluguí, Xavier Lozano, serà l’encarregat d’entrevistar a Casabona i Arjona.

El programa es podrà seguir en directe a la Conca de Barberà a través de TAC 12 i el Punt AVUI TV a partir de les 4 de la tarda.