El ramat organitzador de les Ovelles Esgarriades 2017 ha obert aquesta setmana el termini d’inscripcions per al sopar que enguany se celebrarà el pròxim dissabte 18 de novembre.

Els organitzadors de la festa han fet l’anunci mitjançant les xarxes socials i també s’han adreçat als pastors de les colles dels darrers anys per tal que formalitzin les inscripcions amb tots els assistents de cada ramat abans del 2 de novembre. Alhora, s’ha obert la porta a les noves colles que hi vulguin participar i per sumar-s’hi han de contactar amb els organitzadors.

Enguany,  l’organització de la 23a edició de les Ovelles Esgarriades recau en el ramat del pastor David Casanovas i comptarà, com és habitual, amb el sopar i la festa posterior al Pavelló del Casal, un espai que estarà tematitzat per l’ocasió.

La festa de les Ovelles Esgarriades se celebra cada any durant el mes de novembre, és una data molt assenyalada per als espluguins i congrega més de 350 persones. L’organització de cada edició recau en una colla diferent i simbòlicament, després d’unes proves, es passa el relleu al pastor guanyador que és el líder del ramat que haurà de muntar la festa de l’any següent.