El primer club de la Conca de Barberà dedicat al tennis taula es presentarà públicament aquest dissabte 21 d’octubre a les 19 h en un acte al Teatre Folch i Torres del Casalet a l’Espluga de Francolí.

El Club Tennis Taula de l’Espluga escenificarà així la seva creació amb la presència dels 17 jugadors que ja estan competint en aquesta nova temporada i també amb la participació de representants del tennis taula del territori, autoritats locals i els patrocinadors de l’entitat. De fet, els equips espluguins porten el renom de “Els carquinyolis” amb l’objectiu de promocionar el producte local del municipi i com a resultat del suport econòmic de les cinc pastisseries de l’Espluga.

En l’acte, es presentaran les samarretes i l’escut del club. També servirà per explicar el funcionament de l’entitat esportiva i els seus objectius. Amb la creació del CTT l’Espluga, el tennis taula a la comarca aconseguirà, per primera vegada, tenir un club dedicat només a aquest esport.

Com ha explicat a l’EFMR el president l’entitat, Santi Boqué, la iniciativa troba el seu origen en la reobertura del complex esportiu del Casalet el 2014, ja que des de llavors hi ha hagut un espai públic a l’Espluga on és possible jugar a tennis taula. Arran d’això, la comunitat d’aficionats d’aquest esport va créixer fins al punt que ja s’han celebrat 10 tornejos al municipi i que durant la temporada passada dos equips formats per jugadors de la Conca competissin a l’Espluga en nom del Club Tennis Taula la Selva.

ENTREVISTA a Santi Boqué, president del Club Tennis Taula de l’Espluga: