Descarrega’l

Avui hem fet la segona part del passeig amb el Dr. Anton Martí Civit, neurocirurgià, resident als Estats Units des de fa prop de 60 anys. A l’entrar a l’edifici de l’Hospital, on hi ha les instal·lacions de la nostra emissora, ha rememorat amb nostàlgia els seus anys d’infantesa. “Aquí hi havia la que va ser la meva primera escola”. Des d’aleshores no ha parat d’aprendre. Ja sobresortia de la resta d’alumnes, una de les monges encarregades d’impartir ensenyament als menuts, va pronosticar: “Aquest nen té cap de metge”. Una intuïció ben curiosa, però encertada. Pocs anys més tard li va ser concedida una beca i es va traslladar a estudiar a València.

Les músiques que ens ha suggerit han estat:

1 – Ella Fitzgerald & Louis Armstrong, interpreten:  Summertime de  l’Opera:  Porgy and Bees  de George Gershwin
2 – Frederic  Chopin : Nocturn  nº2   Op 9, Wladimir Horowitz al piano
3 – Leonard Bertstein, de l’Opera  West Side Story : Maria – interpret Josep Carreras
4 – Felix Mendelshon:   concert violi i orquestra,  Op 64 Interpretat per:  Isaac Stern al violí, i  la Philadelfia Orquestra , dirigida per Eugene Ormandi
5 – El Danubi blau de Johan Strauss II, Orquestra Filharmònica   de Viena   dirigeix Ricardo Muti.