L’Orquestra i el Cor Treu-li la Pols al teu Instrument ja han començat la nova temporada. L’orquestra, per la seva part, ho ha fet amb el primer concert del nou curs que es va celebrar aquest dissabte a Rocafort de Queralt, mentre que el cor arrancarà aquest diumenge participant en la jornada conjunta de coneixença que comptarà amb la participació dels membres de les dues formacions musicals.

La nova temporada de la TLP agafa embranzida després del primer concert de l’orquestra d’aquest dissabte a l’Església de Sant Salvador de Rocafort de Queralt, dins de la 15a edició de la Festa de la Gent Gran. La formació es va encetar la programació de concerts amb el mateix repertori, però amb la novetat del guitarrista Diego Calderón a la direcció. 

Després d’aquesta primera actuació els músics de l’orquestra celebraran, juntament amb els integrants del cor, una jornada conjunta amb tots els membres de l’associació. La trobada tindrà lloc aquest diumenge 22 d’octubre amb l’objectiu d’afavorir la coneixença entre els membres de la TLP i participar en tallers d’àmbit musical. En total hi participaran més de 50 músics i cantaires i es desenvoluparà a l’antic Institut de l’Espluga.

L’entitat repeteix, per segona vegada, aquesta iniciativa, enguany apostant per un taller de sardanes impartit per Marc Pallissó i un altre de percussió corporal a càrrec de Francesc Aguilera. La jornada, que també inclourà activitats de coneixença, acabarà amb un dinar de germanor autogestionat pels membres de la mateixa entitat.