L’empresa Larvec, propietària del càmping Montblanc Park, ha presentat aquesta setmana a l’Ajuntament de Montblanc el projecte per a la instal·lació d’una coberta telescòpica a la piscina de l’equipament.

El projecte, que té un pressupost de 130.000 euros, contempla la instal·lació d’una coberta telescòpica modular, amb una estructura d’alumini i tancaments de policarbonat transparent, que permet el seu recolliment per mòduls. També inclou la instal·lació d’una sala amb vestidors i serveis situats sobre el forjat de la sala tècnica i sota el mòdul fix de la coberta telescòpica. En les properes setmanes està previst que comencin els treballs, que finalitzaran a la primavera.

En el moment que comencin les obres d’instal·lació de la coberta, es produirà una reunió entre el càmping Montblanc Park i l’Ajuntament de Montblanc per tal d’acordar i signar un conveni en què es reflexarà l’ús de la piscina per a la gent i escolars de Montblanc i comarca durant els mesos d’hivern. La piscina que es cobrirà va entrar en funcionament el passat mes de juliol.