El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca ha programat tres visites guiades a municipis de la comarca per descobrir la riquesa cultural i patrimonial d’aquests racons. Els dies 28 d’octubre, 4 i 11 de novembre se celebraran les visites que es podran fer de franc amb inscripció prèvia. 

La proposta s’inclou dins de la campanya de tardor “La Conca de Barberà, poble a poble” i s’hi podrà participar el 28 d’octubre amb la visita a Rocafort de Queralt, el 4 de novembre a Barberà de la Conca i l’11 a Blancafort. Les sortides es faran a les 11 del matí amb l’objectiu de dinamitzar el turisme, donar a conèixer el patrimoni cultural dels pobles de la Conca i generar, alhora, una imatge global de la comarca.

Les visites són gratuïtes i les places són limitades per a un màxim de 25 persones. Per sumar-se a la proposta, és necessari inscriure-s’hi prèviament. Les inscripcions es poden formalitzar per internet i es tancaran el dia abans de cada visita a les 2h del migdia.