Una desena d’infants han entrat a la tardor aquest divendres a través de la pintura en un taller celebrat al Museu de la Vida Rural. Els nens i nenes han pres consciència dels productes naturals propis d’aquesta estació de l’any dibuixant sobre paper i pintant figures de fang d’hortalisses i fruits de la tardor.

El taller l’ha impartit la pintora Loredana Talpos i s’ha celebrat a les onze del matí. L’experiència es tornarà a repetir aquest dissabte 14 d’octubre a la mateixa hora. Tot plegat amb la intenció de destacar als infants quins són els productes de temporada, ja que avui en dia molts d’aquests  es troben durant tot l’any als supermercats, com ha explicat Albert Carreras, cap de col·lecció del MVR. “En general, tota la societat es desconnecta del cicle natural. Anem perdent, fins i tot, el fet de saber quins són els productes de temporada perquè sempre els tenim a l’abast”, ha manifestat Carreras insistint que amb aquesta activitat es vol que els infants coneguin quins productes ofereix la naturalesa aquests mesos.

Aquest dissabte, el Museu de la Vida Rural també ofereix visites comentades al museu i un tast de vins també a les 11 del matí.

ÀUDIO: Albert Carreras explica les propostes per aquests dies al MVR