Aquest cap de setmana el Mas d’en Xup, ubicat al terme de l’Espluga, torna a ser l’escenari d’una nova festa il•legal amb la participació de desenes de joves. Es desconeix la procedència dels assistents i fins quan s’allargarà la festa.

La nova rave arriba després que a principis d’aquest setembre aquest espai ja acollís una festa amb la participació d’uns 300 joves. Llavors la festa va deixar un balanç d’un detingut per un delicte contra la salut pública, dos conductors van donar positiu al control d’alcoholèmia i sis per consum de drogues.

Aquesta vegada la festa hauria començat com a mínim des d’aquest dissabte també amb la presència de camions amb els equips de so. Com en la darrera ocasió, els assistents es troben als terrenys annexos del Mas d’en Xup, però ara amb diverses carpes instal•lades.