Els joves acampats al porxo del col·legi electoral han organitzat diverses activitats lúdiques per mantenir obert l’edifici fins diumenge. Entre les propostes en destaca un tast de carquinyolis, una cursa de sacs o un campionat de “pedra-paper-tisora”.

El col·lectiu celebrarà dilluns a les 5 del matí la festa de “Benviguda Tardor” a les portes de l’Escola Martí Poch, centre que ha d’acollir les votacions del referèndum. En l’assemblea d’aquest matí els assistents han decidit programar un seguit d’activitats lúdiques per poder mantenir ocupat l’edifici, una proposta que ha sorgit en la mateixa hora en què agents dels Mossos d’Esquadra s’han personat a l’Escola per aixecar l’acta al col·lectiu acampat.

D’aquesta manera es dinamitzarà l’espai ocupat per un centenar de joves. Constituïts des d’aquest divendres com a Comitè de Defensa del Referèndum (CDR), el col·lectiu va accedir durant la tarda de divendres a l’Escola i mantenen la intenció d’acampar al porxo de l’edifici fins diumenge.

1 COMENTARI

Comments are closed.