L’esmorzar i el dinar popular previst per aquest diumenge, així com les actuacions d’entitats de cultura popular, finalment no es faran per tal de preservar la neutralitat del col·legi electoral. El canvi de plans ve provocat perquè des del consistori i les entitats independentistes ara consideren que les manifestacions provocarien una alteració en la normalitat del desenvolupament del referèndum.

A principis de setmana es va anunciar que diumenge se celebraria un esmorzar i un dinar popular i, alhora, es feia una crida a les entitats de cultura popular perquè se sumessin a la jornada. Tot plegat s’havia organitzat per aconseguir una mobilització constant al col·legi durant tota la jornada electoral. A les portes del cap de setmana, els organitzadors van decidir canviar d’estratègia perquè ara veuen que podria provocar que el referèndum perdés neutralitat.

ÀUDIO: David Rovira explica els motius de la suspensió de les propostes

Tot i la suspensió dels actes populars, esperen que al llarg de tota la jornada hi pugui haver gent aplegada a les portes del col·legi electoral, per tant mantenen aquesta crida.

ÀUDIO: Jordi Miró considera que l’espai ha de ser neutral