Agents dels Mossos d’Esquadra s’han personat aquest matí a l’Escola Martí Poch per aixecar l’acta sobre l’ocupació que des d’ahir estan fent desenes de joves a les portes del col·legi electoral.

Els agents de la policia catalana a les 11 del matí han indicat al col·lectiu de joves que no s’hi poden celebrar activitats en favor del referèndum. Els joves han assegurat que hi celebren activitats lúdiques, que, de fet, és l’únic que està permès. Els Mossos no han identificat als responsables, però els han advertit que hauran de desallotjar el centre diumenge a les 6 del matí.

ÀUDIO: Núria Romero: Portaveu del Comitè de Defensa del Referèndum explica els fets.

Un centenar de joves constituïts des d’aquest divendres com a Comitè de Defensa del Referèndum (CDR) van accedir aquest divendres a la tarda a l’Escola i tenen la intenció d’acampar al porxo de l’edifici fins diumenge. Una trentena de persones hi han passat la nit aquest divendres.