Un col·lectiu de joves ha convocat una mobilització per aquest divendres a les 16 h per intentar impedir que es precinti l’Escola Martí Poch, col·legi que diumenge hauria d’acollir el referèndum.

Els joves animen a tothom a participar-hi i, d’entrada, es trobaran a les 16 h a la plaça Montserrat Canals per celebrar-hi una assemblea en què s’organitzarà la mobilització d’aquesta tarda i del cap de setmana. Després de la trobada, està previst que es traslladin a les portes de l’Escola Martí Poch per imedir que els Mossos d’Esquadra o la policia espanyola, en el cas que hi assisteixin, precintin el col·legi perquè no es pugui votar diumenge.

Els joves també contemplen la possibilitat de dormir-hi per fer resistència pacífica durant tot el cap de setmana. La proposta dels espluguins segueix la línia de la iniciativa d’Escoles Obertes per omplir ja des d’aquesta tarda les escoles per impedir que puguin ser precintades.

2 COMENTARIS

Comments are closed.