Pagesos de la Conca s’han sumat a la concentració d’aquest divendres a Tarragona en suport del referèndum i en defensa dels drets dels catalans. La tractorada a la Conca ha començat des de Montblanc al voltant de les 9 del matí des d’on desenes de pagesos han començat la marxa per manifestar-se davant de la subdelegació del Govern espanyol a Tarragona, a la plaça Imperial Tàrraco.

La Unió de Pagesos de la Conca, per mitjà de Salomó Torres, ha mostrat la seva solidaritat amb el poble català i asseguren que no podien faltar a la reivindicació per defensar els drets i llibertats dels ciutadans.

ÀUDIO: Salomó Torres explica els motius de la mobilització

El representant de la Unió de Pagesos a la Conca, Salomó Torres, ha expressat: «Quan se sent amenaçada la societat civil, acusant la gent de sedició i altres acusacions que entenem que estan fora de lloc, nosaltres estem allà on creiem que hem d’estar, que és al costat de la societat».

ÀUDIO: Salomó Torres assegura que la pagesia estarà al costat de la societat

La concentració dels pagesos de la Conca també ha fet parada al Consell Comarcal de la comarca on els participants han lliurat un manifest de suport als alcaldes de la Conca que donen suport al referèndum. Després d’això s’han dirigit a l’Alt Camp on han fet parada per dinar, la marxa ha d’acabar a Tarragona on pagesos vinguts d’arreu del Camp de Tarragona manifestaran el suport al referèndum davant de la subdelegació del govern, una protesta convocada per Unió de Pagesos i la JARC.