A partir d’aquesta nova temporada, la Unió Esportiva l’Espluga competirà amb dos equips de fubtol sala. És la primera vegada que el club espluguí un equip d’aquest esport i ho farà amb les categories cadet i juvenil, un fet que ha estat propiciat per la falta de jugadors per fer equips de futbol 11.

El president de la UEE, Jordi Bota, va assegurar a l’Infoesport de l’Espluga FM Ràdio que la decisió d’incorporar aquests dos equips va tardar en arribar perquè inicialment es volia seguir amb els equips de futbol base com fins ara però no tenien suficients jugadors inscrits per completar els dos equips de futbol 11, per això es van decantar per crear els dos nous equips de futbol sala. Per ara, l’equip cadet disposa de 8 inscrits, mentre que el juvenil l’integren 10 jugadors. Aquesta temporada l’equip no estarà federat però tenen previst jugar en una lliga escolar per tal de poder disputar partits.

ÀUDIO: Jordi Bota explica els motius pels quals han creat els equips de futbol sala

D’entrada els dos equips jugaran a la pista de l’antic Institut de l’Espluga, al complex esportiu del Casalet, però podrien ser els primers jugadors en estrenar l’activitat del futbol sala al nou pavelló municipal que estarà actiu a principis del 2018.