Una trentena d’alumnes de l’Institut Joan Amigó de l’Espluga no s’han presentat a classe aquest matí per manifestar-se pels carrers del municipi. Els joves reivindiquen el dret a poder decidir el futur de Catalunya i es posicionen en favor del nou estat català.

ÀUDIO: Íngrid Guillén explica els motius de la mobilització

La concentració dels nois i noies, alumnes de 3r i 4t d’ESO, ha començat poc abans de les 9 del matí al carrer Torres Jordi des d’on s’han dirigit fins a l’Ajuntament de l’Espluga amb rètols que han fet ells mateixos, estelades i amb l’acompanyament musical de gralles i un timbal. Els joves han reproduït els càntics dels darrers dies: “votarem”, “els carrers seran sempre nostres” o “no tenim por”, entre d’altres.

ÀUDIO: Berta Boqué ha confessat que no han anat a classe tot i no estar convocada la vaga al municipi

ÀUDIO:  Les joves expliquen que volen fer força des de l’Espluga

Dues de les participants han explicat a l’Espluga FM Ràdio que, malgrat que el centre escolar no s’hagi adherit a la vaga del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, han decidit no presentar-se a l’institut aquest matí per fer sentir la seva veu i donar suport a les manifestacions dels darrers dies.

ÀUDIO: Berta Boqué expressa que tot i no poder votar reclamen el dret

1 COMENTARI

  1. VOTAREM DIUMNEGE GRACIES ALS ACTES DE VALENTIA COM ELS VOSTRES.
    ALGUNS, ELS QUE MÉS MERIT TENIU DE PARTICIPAR EN AQUESTES MOBILITZACIONS TENIU ENCARA UNA ALTRA FEINA MOLT IMPORTANT A FER: CONVENCER PARES I PADRINS QUE TAMBÉ VOTIN, PREFERIBLEMENT SI, PER0 SI CAL QUE VOTIN NO, PERO QUE VOTIN . ES MOOOOOOLT IMPORTANT

Comments are closed.