L’alcalde de l’Espluga, David Rovira, ha lamentat la ubicació definitiva del nou pavelló municipal que s’està construint en un solar del carrer Milmanda. En declaracions a l’EFMR, Rovira s’ha mostrat dolgut per no haver pogut fer el pavelló a la zona de la Cometa, com es proposava inicialment, a causa dels impediments de la Secretaria General de l’Esport.

L’alcalde de l’Espluga ho va expressar durant l’entrevista d’aquest diumenge a l’Ajuntament a Casa quan feia balanç de l’estat de les obres de construcció del nou pavelló. David Rovira reconeixia que aquest no era el projecte desitjat perquè recorda que l’equip de govern de l’any 2006 proposava construir una nova zona esportiva al camí de la Cometa.

ÀUDIO: David Rovira lamenta els impediments d’esports per construir una nova zona esportiva

EFMR. RESUM DE L’ANY 2006

Pavelló Poliesportiu
“I pel que fa al pavelló, el 2006 ha estat l’any dels anuncis. La Secretaria General de l’Esport es va mostrar interessada en què l’Espluga tingués un pavelló poliesportiu municipal. Finalment, va anunciar la subvenció de 848.000 euros, que serviran per pagar el 50% de les obres del Pavelló. L’ajut s’emmarca en la convocatòria de subvencions dins el programa de la xarxa bàsica de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya. Aquest any l’Ajuntament ha anunciat que abans de la primavera del 2007 estarà construït el nou Pavelló Municipal d’Esports”.

“És trist que una cosa que hem fet nova, ara un pavelló i després un camp de futbol, ja no l’haguéssim pogut fer en espai de futur”, expressava David Rovira quan es referia al projecte de poliesportiu de la Cometa, el que ara qualifica de quimera. En qualsevol cas, Rovira ha assegurat que en l’emplaçament en què finalment s’està construint el nou pavelló, al carrer Milmanda, no es posarà en risc cap persona pel fet d’estar en una zona propera al riu Sec. Els terrenys que són propietat de l’Agència Catalana de l’Aigua.

ÀUDIO: David Rovira assegura que l’antic projecte ja és una quimera

Al mateix temps, Rovira es va mostrar esperançat amb el resultat final del nou pavelló que preveu que a finals d’aquest any puguin acabar les obres i durant la Fira de Sant Vicenç es pugui inaugurar. L’alcalde espluguí també va posar sobre la taula el camp de gespa artificial assegurant que si hi ha disponibilitat pressupostària es farà durant el 2018.

RECUPERA L’AJUNTAMENT A CASA D’AQUEST DIUMENGE