La Generalitat de Catalunya ha habilitat una pàgina web per consultar la mesa electoral per votar el pròxim 1 d’octubre en el referèndum d’autodeterminació. El president del Govern català, Carles Puigdemont, va publicar l’enllaç aquest dijous al  seu perfil de twitter i permet conèixer de forma individual el col·legi i la mesa electoral per votar l’1-O.

En qualsevol cas, el Govern no ha publicat el llistat dels col·legis en què es podrà votar, sinó que es tracta d’un formulari web en què introduint el DNI, la data de naixement i el codi postal, cadascú pot saber on podrà votar. Es tracta d’una nova pàgina del web garantiespelreferendum.com on la Generalitat ofereix tota la informació relativa al referèndum de l’1-O.

Com estava previst, a l’Espluga es podrà votar al Col·legi Martí Poch com és habitual en les convocatòries electorals. En la mateixa línia, a Montblanc es podrà votar al Col·legi de les Muralles.