El Museu de la Vida Rural de l’Espluga acull aquest divendres a les 19 h la presentació de la nova entrega de la revista Cultura i Paisatge, concretament el número 10 d’aquesta publicació que se centra, per exemple, en l’arquitectura de Cèsar Martinell.

El número 10 de la revista Cultura i Paisatge, que es presentarà a la sala d’actes del MVR, inclou més d’una vintena d’articles amb la ruta del Cister com a eix territorial. L’historiador espluguí, Josep M. Vallès, que avui presentarà la nova edició de la revista ha destacat a l’Espluga FM Ràdio i a Ràdio Montblanc que Cultura i Paisatge que la revista ha servit per posar en valor el patrimoni artístic i natural de les tres comarques que formen la Ruta del Cister.

D’altra banda, Josep M. Vallès ha destacat la diversitat i rellevància dels autors que han col·laborat en la redacció de la publicació que celebrarà el desè aniversari de la revista.