L’Orquestra i el Cor “Treu-li la Pols al teu Instrument” de l’Espluga afronten la nova temporada amb canvis en la direcció després de la renúncia de Borja Moll, qui ha estat 5 anys al capdavant de l’orquestra i com a director del cor des de la seva creació. Borja Moll s’ha hagut d’acomiadar de la direcció per motius personals i serà substituït per Diego Calderón, en la direcció de l’Orquestra, i per l’espluguina Anna Guasch, en el cas del Cor.

El fins ara director, Borja Moll, ha reconegut que s’acomiada de les formacions musicals havent fet bons amics i havent completat experiències molt positives. A més, també ha desitjat molta sort als nous directors i, entre rialles, ha avançat que quan pugui anirà a veure alguna actuació de la TLP.

AUDIO: Borja Moll valora els cinc anys en la direcció de les formacions musicals

Per la seva part, la presidenta de la TLP, Laura Poblet, ha agraït la dedicació de Borja Moll durant els cinc últims anys, n’ha destacat la seva predisposició i el fet d’haver fet tots els arranjaments musicals. Laura Poblet ha reconegut que es tracta d’un canvi que no preveien ni desitjaven, però ara esperen que el relleu sigui positiu.

AUDIO: Laura Poblet agraeix els cinc anys de direcció de Borja Moll

AUDIO: La presidenta de la TLP parla del canvi a la direcció

El cor donarà el tret de sortida el divendres 22 de setembre amb el primer assaig de la temporada ja amb l’espluguina Anna Guasch al capdavant, convertint-se així en la primera dona que ocupa la direcció d’un grup TLP. L’orquestra començarà els assajos el 6 d’octubre sota la direcció de Diego Calderón, guitarrista de Santander que ja havia col·laborat amb l’associació.