Aquest divendres les dues emissores de la Conca de Barberà, Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio, estrenaran el nou programa dels divendres a les 10 del matí. Es tracta d’un magazín conjunt que se centrarà en les propostes culturals i socials de la Conca de Barberà.

El programa s’emetrà per primera vegada aquest divendres de 10 a 11 del matí sota el títol “Punt de Mira”. Aquesta serà la primera vegada en què les dues emissores emetran un programa conjunt en directe i de forma regulada. D’aquesta manera, cada divendres les emissores emetran aquest programa amb l’objectiu ser un altaveu pels actes culturals i socials que se celebrin a la comarca. Els periodistes Josep Ardila, de Ràdio Montblanc, i Gerard Bosch, de l’Espluga FM Ràdio, seran els encarregats de posar veu a la nova proposta radiofònica de la comarca.

Aquesta iniciativa neix arran del conveni de col·laboració que les dues emissores van formalitzar l’any 2013 i s’incorpora en el llistat de programes que aquesta nova temporada es poden escoltar per Ràdio Montblanc i per l’Espluga FM Ràdio.