Aquest diumenge hem estrenat la nova temporada de ràdio amb una xerrada amb Josep Andreu, actual alcalde de Montblanc, i que també ha estat senador a Corts i diputat al Parlament de Catalunya.

El passeig l’hem iniciat amb els anys d’estudis al Col·legi Mare de Déu de la Mercè, d’on ens destacà la qualitat humana i professional del professoratDesprés el seu pas a la Universitat, on es llicencià en arqueologia i ens explica els motius de la passió per aquesta ciència.

De família de polítics remarcables, participa ja de jove en tertúlies d’alt voltatge polític. Aquest ambient familiar marcarà un interès actiu i apassionat per la política que ja no l’abandonarà.

Ens va comentar els records i la seva participació en la Marxa per la Llibertat del 76, ens va fer adonar de la semblança al moment actual del poble català. Va remarcar l’esforç fet i el que ens cal, per apostar en el turisme com a font d’ingressos a la comarca, la Conca té un fort potencial turístic liderat per Poblet, però hi ha joies oblidades com els cellers modernistes, reconeixia.