El divendres 6 d’octubre se celebrarà a Montblanc la segona trobada intercomarcal de joves i empreses de la Conca de Barberà i l’Alt Camp, anomenada “Cycling Work”. La jornada, que es va estrenar a l’Alt Camp, té per objectiu que els joves puguin conèixer de primera mà les empreses del territori.

La trobada se celebrarà a l’edifici de Concactiva a Montblanc a partir de les 10 del matí i fins les 2 de la tarda. Hi participaran sis empreses del territori, de diferents sectors, que desenvoluparan tallars en què s’explicarà quins són els perfils demandats per a cada sector, la formació i les competències requerides en cada cas.

En l’àmbit de la alimentació hi participarà l’empresa Europastry, ubicada a Sarral i Vallmoll. Com a exemple d’espai de coworking hi serà La Magrana de Valls i Forcar de l’Espluga, representant el sector de la maquinària. D’altra banda, també hi participarà l’empresa sanitaria de Valls, Fundació Vilaniu. Finalment, en el terreny del turisme, es comptarà amb l’Oficina Municipal de Turisme de Montblanc, representant el sector públic, i el Càmping Capfun de Montblanc, del sector privat.

Els joves poden fer les seves inscripcions a les Oficines Joves de la Conca i l’Alt Camp. Els participants de l’Alt Camp i del Priorat es podran desplaçar a Montblanc gratuïtament. La jornada està organitzada per les Oficines Joves de l’Alt Camp i de la Conca de Barberà, el Grup Leader del Camp i la Direcció General de Joventut de la Generalitat i compta amb la col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).