Aquest dimarts el cantautor i ara diputat al Parlament de Catalunya, Lluís Llach, serà el protagonista de l’acte de campanya pel referèndum que se celebrarà a l’Espluga a les 20 h a la plaça de l’Esgésia.

Serà el segon acte d’aquest tipus que se celebra a l’Espluga després de l’aprovació de la llei del referèndum. El primer va ser el dijous 7 de setembre amb Núria de Gispert i Arantxa Ros. Aquesta vegada es repeteix l’escenari, però amb un sol ponent, Lluís Llach, que parlarà sobre la convocatòria del pròxim 1 d’octubre i dels motius pels quals votar a favor de la independència de Catalunya.

Lluís Llach és diputat al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí i ocupa el càrrec  president de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent des del març del 2016 després de la defunció de Muriel Casals.

El d’aquest dimarts serà l’acte de la campanya unitària pel sí que se celebrarà a l’Espluga i que organitza l’Espluga per la Independència. La Campanya pel Sí va arrancar a la Conca aquest passat divendres amb l’acte celebrat al Claustre de Sant Francesc de Montblanc encapçalat per el conseller Josep Rull, els diputats Ferran Civit i Carles Prats; l’alacalde de Montblanc, Josep Andreu, i el membre del secretariat nacional de l’ANC, Pere Grau, entre d’altres.