Descarrega’l aquí

Sergi Civit, Anna Garcia, Cristina Bosch , Albert Grinyó i Gerard Bosch

Informatiu cap de setmana on hem començat parlant del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que ha reiterat a l’Espluga que la solució immediata per a la N-240 entre Montblanc i les Borges Blanques passa per la prohibició dels camions. Rull, però, ha remarcat que el Govern no prendrà cap decisió sense el consens local. Setmanes mogudes políticament parlant. l’1 d’octubre s’acosta i la Conca no es queda enrere amb el frenetisme polític. En aquests informatius repassarem tots els passos que s’han seguit. Siganatures de decrets, cessió de locals, alcaldes pendents de ser cridats per la fiscalia i inici de la campanya pel Si del referèndum a la Conca. 14 colles participaran a la trobada bastonera d’aquest dissabte a l’Espluga per celebrar la novena edició de la Festa Bastonera de les Comarques Meridionals. La trobada comptarà amb la participació de 14 colles i mobilitzarà prop de 500 persones al municipi per commemorar el vintè aniversari de la recuperació del Ball de Bastons a l’Espluga. L’Espluga FM Ràdio ha arrencat aquest dimarts 12 de setembre la nova programació, amb una graella amb més d’una desena de noves propostes i un equip de més cinquanta col·laboradors de l’Espluga Audiovisual. Ràdio Montblanc, per la seva banda, també ha estrenat la 35ena temporada amb novetats a la graella.