El Ball de Bastons de l’Espluga ha volgut recordar els vint anys de vida des de la seva recuperació amb una exposició a sala Llucià Navarro del Casal en què s’hi poden veure prop d’un centenar de fotografies històriques de l’entitat.

La mostra ha obert les seves portes aquest divendres al vespre i també es podrà visitar durant la tarda d’aquest dissabte. L’exposició també compta amb part de la col•lecció de samarretes de trobades bastoneres de l’espluguí Antonio Bota, membre històric de l’entitat. Alhora, també s’hi poden veure peces històriques i records del Ball de Bastons de l’Espluga.

L’exposició commemora els vint anys des de la recuperació de l’entitat que es celebren enguany i coincideix amb la Festa Bastonera de les Comarques Meridionals que acull l’Espluga aquest dissabte també per celebrar l’inici del Ball de Bastons de l’Espluga.