L’Espluga estrenarà el pròxim 7 d’octubre la Fira de la Cervesa Artesana que tindrà la plaça i el carrer del Castell com a principal espai amb els expositors i parades. La Fira comptarà amb cervesers de proximitat, food trucks, pastissers, forners i altres productors locals, com per exemple coques salades. Alhora, la jornada incorpora un espectacle infantil i 4 actuacions musicals que amenitzaran el recinte des de les 12 del migdia, fins les 24 h.

La primera edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga donarà el tret de sortida a les 12 del migdia des de la plaá de l’Església amb l’actuació de la xaranga Simpha que iniciarà un recorregut musical fins el recinte firal. Des de llavors, la Fira obrirà les seves portes fins les 15 h i de 17 h a les 24 h. A les 18.30 h se celebrarà un taller-espectacle pels infants anomenat “Be hoop a hula”, mentre que Maria Jacobs presentarà el seu primer disc “7tennSecrets” a partir de les 19.30 h.

Les dues darreres actuacions musicals començaran a partir de les 21.30 h. La primera serà “El violí de foc”, un espectacle de música, dansa i foc, mentre que la formació local Leitmotiv tancarà la nit amb les seves versions.

El públic assistent podrà adquirir un got de vidre dissenyat específicament per la Fira i les degustacions gastronòmiques s’hauran de pagar directament al productor.