L’Espluga FM Ràdio estrenarà aquest diumenge el nou programa de debat ‘La Tertúlia del diumenge’, en ple inici de la campanya pel Referèndum d’autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre. Per això, el programa -moderat pel periodista espluguí Xavier Lozano- tindrà com a convidat especial el diputat de Junts pel Sí, l’espluguí Ferran Civit. El polític espluguí, que va ser cap de l’oposició a l’Ajuntament de l’Espluga durant 2 mandats, respondrà les preguntes de l’entrevista i dels 5 tertulians que s’estrenaran en aquesta ocasió al programa. Seran espluguins d’edats diferents i també de sensibilitats diverses, partidaris i detractors del Referèndum.

Més d’una vintena de tertulians

Aquesta semana l’Espluga Audiovisual ha obert les inscripcions per formar un equip ampli i divers de tertulians espluguins pel programa que s’emetrà un diumenge al mes, de 12 a 13h del migdia. En aquesta franja també s’emetrà, mensualment, l’Ajuntament a Casa i dos cops al mes, el nou programa d’enducació ‘Persones que eduquen’. La convocatoria de la borsa de tertulians ha estat un èxit i només aquesta semana ja suma més d’una vintena de persones de diferents edats i col·lectius socioculturals del municipi que s’aniran alternant la seva participació als debats sobre l’actualitat local, comarcal i fins i tot nacional. Les inscripcions es poden seguir fent al formulari: https://goo.gl/forms/NoNVhATalyXcVjD53