La Conca de Barberà per la Independència organitza un servei d’autocar per participar en l’acte d’inici de campanya pel «Sí» que se celebra aquest dijous 14 de setembre a la Tarraco Arena Plaça de Tarragona. 

L’acte que començarà a les 20 h enceta la campanya a favor de la independència de Catalunya prèvia al referèndum de l’1 d’octubre. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident, Oriol Junqueras, encapçalaran l’acte. També hi participarà el president de l’ANC, Jordi Sànchez; el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i la presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència, Neus Lloveras. També hi haurà representació del PdCat, ERC, CUP, Demòcrates i Moviment d’Esquerres (MES).

Les seccions locals de l’Assemblea Nacional de Catalunya de la Conca faciliten places d’autocar per un preu de 5 € per persona. Des de l’Espluga sortiran a les 18:30 h amb punt de trobada a la plaça Montserrat Canals i de Montblanc sortiran des de l’Avinguda Manel Ribé.