L’Espluga FM Ràdio estrenarà aquesta temporada un nou programa de debat anomenat ‘La Tertúlia del diumenge’, impulsat per l’Espluga Audiovisual i moderat pel periodista espluguí Xavier Lozano. Serà una tertúlia mensual que comptarà amb un entramat divers de participants, de totes les ideologies i sectors de la societat espluguina, edats i professions diverses. A la tertúlia s’hi parlaran temes d’interès local, comarcal, i ocasionalment nacional. Serà un programa fet amb la col·laboració de l’Espluga Audiovisual, l’Associació Cultural Espluguina per la Comunicació Local, que ja ha obert les inscripcions a tots els espluguins per sumar-se a la llista de tertulians rotatoris. Ho poden a través d’un senzill formulari a través d’internet.

Els tertulians representaran sectors diversos de l’Espluga, de tots els pensaments i ideologies

El programa té l’objectiu d’obrir l’emissora municipal de l’Espluga a tota la societat, complint un dels objectius de l’Espluga Audiovisual, el de promoure la participació dels espluguins als mitjans de comunicació local i comarcal. A més, la intenció de l’Espluga Audiovisual és fomentar la pluralitat d’opinions i punts de vista i augmentar-ne la seva presència a la ràdio local.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ COM A TERTULIÀ

La tertúlia d'entitats al primer programa de La Plaça a l'Espluga FM Ràdio. (Foto: Cristian Sagastibelza)
La tertúlia d’entitats al primer programa de La Plaça a l’Espluga FM Ràdio, la temporada passada. (Foto: Cristian Sagastibelza)