L’emissora municipal de l’Espluga de Francolí arrancarà aquest dimarts 12 de setembre la nova programació amb la represa de l’Informatiu Diari a les 11 del matí. L’Espluga FM Ràdio comença el nou curs presentant una graella amb més d’una desena de noves propostes, amb les veus habituals i noves incorporacions. Tot plegat fa que, a partir d’aquest dimarts, es posi en marxa un equip de més d’una cinquantena de col·laboradors de l’Espluga Audiovisual que oferirà programes per a tots els públics al 107.4 FM i esplugafmradio.cat.

El repàs de l’actualitat de l’Espluga i la Conca ocupa un pes important en la nova graella de programació. D’una banda amb l’Informatiu Diari de dilluns a divendres a les 11 i a les 19h i, de l’altra, l’Informatiu Cap de Setmana que potenciarà la seva cobertura per oferir una versió comarcal en col·laboració i emissió conjunta amb Ràdio Montblanc. També es potenciarà el programa d’esports amb noves veus i ampliant l’horari per passar a oferir 30 minuts d’actualitat esportiva. D’altra banda, de dilluns a divendres l’emissora acomiadarà el dia amb la síntesi de les notícies més destacades en només un minut a les 9 del vespre.

L’Espluga FM Ràdio incorpora més de deu nous espais i consolida així la franja horària de les 20 h de dilluns a divendres amb un programa diari. L’emissora també reforça la programació del cap de setmana amb la incorporació d’un nou programa de vins i gastronomia presentat per Patrícia Valencia. La proposta, anomenada “Entre Vins i Fogons” s’emetrà els dissabtes d’11 a 12 h. Els diumenges es mantindrà el programa Passeig Musical amb l’Antoni Sabaté d’11 a 12 del matí, mentre que la franja de les 12 a les 13 h combinarà “Persones que eduquen” amb Montse Bosch i Filo Farré, un nou programa sobre el món de la educació, amb l’Ajuntament a Casa i la nova Tertúlia dels Diumenges moderada per Xavier Lozano.

La graella de programació d’aquest nou curs oferirà propostes transversals amb l’anglès, la música, la cultura popular, els viatges, l’educació o la literatura com a protagonistes. L’oferta radiofònica ja es pot consultar al web de l’emissora, tot i que al llarg de la setmana s’hi incorporaran noves propostes.