La Germandat de la Santíssima Trinitat de l’Espluga ha organitzat per aquest diumenge l’Esmorzar Popular del Veremador a la plaça de l’Església. El d’enguany serà el primer en celebrar-se sota aquest nom perquè en anys anteriors no havia coincidit amb l’època de la verema.

L’esmorzar popular començarà a les 9 del matí i comptarà amb l’actuació dels gegants i nans de la Germandat. D’altra banda, al llarg del matí també s’amenitzarà l’esmorzar amb música catalana. La presidenta de la Germandat de la Santíssima Trinitat, Blanca Rosa Roselló, ha explicat a l’EFMR que l’esmorzar se celebra per dinamitzar el centre del poble. L’associació espera així celebrar un matí de diumenge participatiu amb la previsió de ser prop d’un centenar de persones.

L’esmorzar té un preu de 5 euros o de 3 en el cas dels socis de l’entitat i els tiquets es poden comprar al local social de la Germandat a la plaça de l’Església.