Per tercer any consecutiu, la regidoria de festes de l’Ajuntament de l’Espluga ha convocat una trobada amb els joves de l’Espluga per proposar les actuacions musicals de Festa Major 2018. La reunió se celebrarà el divendres 15 de setembre a les 19.30 h a la sala Tremoleda del Casal. 

L’estrena d’aquesta trobada amb els joves l’any 2015 va omplir la sala Tremoleda d’espluguins que van proposar idees pel format de l’oferta musical de la Festa Major del municipi. Com recorda la regidora de Festes, Erika Soriano, la primera reunió va servir per definir el format de les actuacions musicals. D’aquesta manera, es va proposar que el divendres hi hagués un grup de versions, el dissabte una formació musical amb temes propis i també es va proposar el vermut electrònic del dissabte.

En les dues trobades dels darrers anys els joves van tenir l’oportunitat de proposar els grups que voldrien que actuéssin durant les nits de Festa Major. Enguany, també es repetirà aquesta experiència i, alhora, es revisarà el format de les festes.

1 COMENTARI

  1. Fa uns 40 anys,alguns, llavors joves-la majoria membres d la revista Clam ,vam decidir fr unes Festes Majors populars, i van aconseguir tornar a fr la revetlla a la plaça d l’església,la mini-marató(cursa,dsprés),etc i més tard la creació f l’Esplugafmradio.

Comments are closed.