La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, va visitar Sarral i les seves pedanies aquest passat divendres per inaugurar els nous equipaments del municipi.

La visita de la consellera va començar a l’Ajuntament de Sarral, un espai que es va reformar i ampliar fa dos anys gràcies a una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC). Meritxell Borràs va visitar l’edifici i va signar el llibre d’Or de l’Ajuntament.

La consellera de Governació també va fer parada a Vallverd, pedania de Serral, on s’han millorat alguns carrers i s’ha instal·lat una nova depuradora, unes actuacions que també han comptat amb el suport del PUOSC. Finalment, les autoritats també van visitar la plaça del Mirador de Montbrió de la Marca, espai en què també s’ha intervingut gràcies a ajuts de l’administració pública.

Meritxell Borràs va referir-se a la importància de l’equilibri territorial, al·legant que tant aquells que viuen a grans ciutats com els habitants de petits pobles, tenen les mateixes necessitats, i per tant, el Govern també hi ha d’invertir recursos econòmics. Pel que fa a les ajudes i subvencions, Borràs va recordar que la Generalitat engegarà un nou pla d’inversions per al món local de més de 150 milions d’euros pel 2018, com ja va avançar durant la visita que la consellera va fer a la Conca el passat mes de maig.