Aquest diumenge centenars de persones s’han posat la gorra a Montblanc contra el càncer infantil en una jornada plena d’actes festius per recaptar diners per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies.

Durant la primera edició del Posa’t la Gorra a Montblanc s’han celebrat més d’una desena d’activitats solidàries i, al llarg del dia, s’han venut més de 500 gorres solidàries d’AFANOC. Amb tot plegat, a falta del recompte final, es preveu que se superin els 5.000 € de recaptació. Tots els diners es destinaran a la Casa dels Xuklis d’AFANOC, l’espai d’acollida per a familiar de nens amb càncer.

L’impulsor de la iniciativa, Sergi Estadella, s’ha mostrat molt satisfet per la rebuda de la primera edició. Estadella ha agraït el suport de les entitats i els voluntaris que han participat en la jornada i ha expressat la voluntat de convertir el Posa’t la Gorra en una cita anual a Montblanc.

ÀUDIO: L’impulsor del Posa’t la Gorra a Montblanc, Sergi Estadella, valora la primera edició

En la mateixa línia, el regidor de Benestar Social de Montblanc, Oriol Pallisó, s’ha mostrat esperançat perquè se’n puguin celebrar moltes més edicions i convertir així municipi en capital de la solidaritat.

ÀUDIO: Sergi Estadella explica l’objectiu de la jornada solidària

La jornada solidària ha comptat amb demostracions de dansa, una trobada de motos, un esmorzar solidari, una bicicletada popular, actuacions musicals i d’elements del seguici de Montblanc, la representació infantil de la llegenda de Sant Jordi i una festa holly, entre d’altres.

GALERIA D’IMATGES