Al voltant de les 17 h s’ha declarat un nou incendi al terme municipal de l’Espluga. En aquest cas, el foc afecta la zona de les Comes, entre el terme de l’Espluga i Montblanc, concretament al camí de Pira. El foc ha avançat en paral·lel a les vies del tren d’alta velocitat en direcció a Montblanc.

En aquests moments, 11  dotacions terrestres i 5 d’aèries dels Bombers de la Generalitat i l’ADF de l’Espluga treballen en l’extinció de l’incendi que estaria cremant rostolls i massa forestal.

A hores d’ara, no es veu flama activa i l’incendi evoluciona favorablament. A causa del foc la circulació de l’AVE ha estat interrompuda durant una hora, hi hagut 3 combois aturats, un a Tarragona i dos a Lleida.

Les columnes de fum de l’incendi són visibles des de la N-240 per la proximitat de la carretera amb la zona afectada, però també es poden veure des de l’Espluga de Francolí.